Вбивство Шеремета: скандал із телеканалом набирає обертів
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: скандал із телеканалом набирає обертів

Вбивство Шеремета: скандал із телеканалом набирає обертів
Джерело:  online.ua

У мережі висловлюють крайню ступінь недовіри поясненням журналістів «17 каналу» з приводу того, чому вони зі знімальною групою опинилися на місці вбивства Павла Шеремета рано-вранці 20 липня практично під час вибуху автомобіля журналіста.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«У 17-го каналу явні нестиковки з відео по Шеремету, і їх кореспонденти був одними з перших в 2015-му по Бузині (на місці вбивства журналіста Олеся Бузини - Ред.)», - пише користувач Twitter «Львівський батяр».
Користувач також опублікував відповідні скріншоти.




Зокрема, на сторінці «17 каналу» в YouTube 20 липня за публікації відео було написано, що знімальна група опинилася в центрі Києва, де був убитий Шеремет, «з волі випадку», чекаючи інтерв'ю з мером Києва Віталієм Кличком.


При цьому на сторінці в соцмережі Віталія Кличка днем ​​раніше було зазначено, що столичного мера не буде в Києві 20 липня.


У той же час в Facebook з'явилося пояснення креативного директора "17 каналу" Жана Новосельцева про те, чому канал 20 липня близько 7 ранку опинився на місці вбивства Шеремета.


Згідно з його версією, журналістка каналу дорогою до центру Києва дізналася, що мера Кличка немає на місці, але чомусь вирішила «годинку посидіти біля будинку (будинку Кличка поруч із місцем вбивства Шеремета - Ред)».


Однак в мережі не повірили Новосельцеву.



«І хтось повірив, що ось так, не домовившись заздалегідь про зустріч, вони їхали на зустріч. Ідіоти», «Б..ь, годинку посидіти, це про журналіста, якого ноги годують?! Майже, с..а, на місці, і тільки дізналася, що мера немає?! Кому це лізе», - пишуть в коментарях.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі звернули увагу на те, що журналісти "17 каналу" опинилися на місці вбивства журналіста Павла Шеремета практично в момент події

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?