Під Києвом намагалися вбити волонтера АТО: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом намагалися вбити волонтера АТО: з'явилося фото

Під Києвом намагалися вбити волонтера АТО: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Поліція Київської області проводить розслідування за фактом замаху на вбивство волонтера АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління поліції Київської області.
У повідомленні наголошується, що вранці 21 липня в селі Чубинське Бориспільського району місцевий житель виявив у себе під автомобілем гранату «ГРД-5».
«За інформацією 31-річного волонтера, він залишив свій транспортний засіб «Citroen Berlingo» на ніч на вулиці біля будинку. Вранці чоловік побачив спущену шину на одному з коліс. Заглянувши під машину, виявив прикріплений до колеса вибуховий пристрій», - сказано в повідомленні.



Відзначається, що вибуховий пристрій був знешкоджений


«За цим фактом слідчими Бориспільського відділу поліції порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст .15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває», - зазначають у відомстві.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в машині керівника "Української правди" Олени Притули, в якій загинув відомий журналіст Павло Шеремет, спрацював вибуховий пристрій, вважають правоохоронці

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?