Міф про "громадянську війну" на Донбасі зруйнували інтерактивною картою
Категорія
Україна
Дата публікації

Міф про "громадянську війну" на Донбасі зруйнували інтерактивною картою

Міф про "громадянську війну" на Донбасі зруйнували інтерактивною картою
Джерело:  online.ua

Центр «Миротворець»

розробив новий проект - інтерактивну карту Росії з зазначеними точками, звідки на Донбас приїжджають російські військовослужбовці і найманці, таким чином розвіюючи міф про громадянську війну в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Катерини Яресько.


«Новий проект Центру Миротворець - інтерактивна карта Росії (країна-агресор, що фінансує міжнародний тероризм), на якій нанесені точки, звідки до нас на Донбас приїхали російські бойовики, найманці, терористи, кадрові військовослужбовці (військові злочинці)», - написала Яресько.


«Тепер можна дізнатися, скільки таких в будь-якому населеному пункті Росії. Наприклад, в Іркутську їх 9, Воронежі 14, Бєлгороді 16, СПб 42, Ростові-на-Дону 88, Москві 120. Це далеко не всі, що перебувають на обліку в центрі Миротворець, оброблена тільки частина записів», - написала Яресько.



Як повідомляв ONLINE.UA, волонтерський проект "Миротворець" оприлюднив першу базу даних проросійських терористів і найманців РФ з фотографіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?