У Запоріжжі спійманий бойовик ДНР "Пес": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Запоріжжі спійманий бойовик ДНР "Пес": опубліковано фото

У Запоріжжі спійманий бойовик ДНР "Пес": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України затримали в Запоріжжі бойовика терористичного угруповання "Восток" бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
«Правоохоронці встановили, що місцевий житель добровільно вступив в незаконні збройні формування в квітні 2014 року. Протягом декількох місяців бойовик на прізвисько "Пес" в складі бандформування "Восток" зі зброєю в руках здійснював охорону захоплених будівель СБУ і Національної гвардії в Донецьку», - сказано в повідомленні.
«Він також брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції в районі міжнародного аеропорту "Донецьк", - продовжили в спецслужбі.
«Побоюючись за своє життя, він покинув терористів і довгий час переховувався в різних регіонах України. Співробітники спецслужби затримали бойовика в Запоріжжі в квартирі родичів, де він переховувався останнім часом», - додали в СБУ.
Слідчими Управління СБ України в Запорізькій області відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві і Харкові співробітники Служби безпеки України припинили діяльність веб-конвертаційного центру, через який перераховувалися і переводилися в готівку гроші для фінансування бойовиків так званих ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?