Збитий турками російський літак: спливла несподівана деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Збитий турками російський літак: спливла несподівана деталь

Збитий турками російський літак: спливла несподівана деталь
Джерело:  L!fe #шоу

Стало відомо, що турецький пілот винищувача F-16, який збив  російський бомбардувальник Су-24 над Сирією, особисто прийняв це рішення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.


Як заявив заступник голови правлячої в Туреччині Партії справедливості і розвитку (ПСР) Ясін Актай, «рішення збити літак було прийнято в повітрі».


«Такі рішення приймає пілот, і він керується правилами застосування сили. Але він може дозволити собі можливість не збивати літак, який порушив повітряний простір на короткий термін і має намір покинути його", - сказав Актай.


Нагадаємо, 24 листопада 2015 року турецький F-16 збив в Сирії російський бомбардувальник Су-24. Один льотчик був розстріляний.


Як повідомляв ONLINE.UA,  льотчик, який взяв участь в невдалому військовому перевороті в Туреччині, був одним з тих, хто збив російський Су-24 в листопаді 2015 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?