Вбивство Шеремета: ЗМІ дізналися нову найважливішу деталь
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: ЗМІ дізналися нову найважливішу деталь

Вбивство Шеремета: ЗМІ дізналися нову найважливішу деталь
Джерело:  online.ua

Слідство у справі про  вбивство Павла Шеремета  схиляється до версії, що метою злочинців був саме журналіст.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Зеркало тиждня ».


Як повідомило виданню джерело в правоохоронних органах, про це свідчить попередня інформація, отримана слідчою групою в процесі первинних досліджень тіла і автомобіля загиблого.


"Розрахунок був точний і грамотний. Вибухівки було закладено рівно стільки, щоб вистачило тільки для водія, і не вразило нікого поруч. Якби вибухова хвиля пішла вниз, її б істотно загасило в землі, але вона пішла вгору і вліво. Це було полювання виключно на жертву вбивства ", - сказав співрозмовник.


"Якби в машині були пасажири, то вони, швидше за все, вижили б. Це говорить про те, що розрахунок був суто на поразку водійського місця, а не на знищення всієї машини", - додало джерело видання.


За його словами, судмедексперти вже закінчили роботу над експертизою тіла загиблого журналіста, і зробили висновки, що смерть наступила в результаті несумісних з життям травм і крововтрати.


"Мінно-вибухова травма, смерть наступила від великої, швидкої та критичною для життя (1-2 хвилини) крововтрати і шоку. Шансів не було", - сказав співрозмовник видання.


Як повідомляв ONLINE.UA, радник глави МВС  Зорян Шкіряк зазначає, що попередньо слідство розглядає такі основні можливі причини вбивства Шеремета як професійна діяльність, неприязні стосунки і "російський слід".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?