З'явилося відео з рукопашним боєм терориста з Ніцци
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео з рукопашним боєм терориста з Ніцци

З'явилося відео з рукопашним боєм терориста з Ніцци
Джерело:  online.ua

Газета Daily Mail оприлюднила відео, на якому терорист, що в'їхав на вантажівці в людей в Ніцці 14 липня, Мухамед Булель,  бере участь в змаганнях зі змішаних єдиноборств.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Опонент Булеля по поєдинку, який побажав залишитися неназваним, розповів газеті, що Булель був новачком в єдиноборствах.


Відзначається, що відео було знято в 2010 році. На ньому видно, як Булель (в червоному поясі) б'є свого суперника в живіт, використовує заборонені прийоми.


Суперник терориста також розповів виданню, що він застосовував такі заборонені прийоми як удари головою і ліктями.


Газета також зазначає, що за кілька днів до теракту Булель робив селфі на тлі вантажівки, на яких посміхався і показував середній палець.


Раніше зарубіжні ЗМІ описували Булеля як розведеного батька трьох дітей, шлюб якого розпався через його агресивного характеру і насильства в сім'ї.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  один з родичів терориста з Ніцци повідомив, що майбутній вбивця був завербований членом ІДІЛ всього за два тижні до нападу.


Жертвами  теракту стали 84 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?