Загострення на Донбасі: бойовики ДНР атакували і панічно втікали
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення на Донбасі: бойовики ДНР атакували і панічно втікали

Загострення на Донбасі: бойовики ДНР атакували і панічно втікали

Увечері 21 липня в зоні АТО на Донбасі бойовики атакували опорний пункт Збройних сил України в Мар'їнці, але отримали гідну відсіч і панічно втікали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
«Увечері 21 липня опорний пункт в Мар'їнці спробувала атакувати група ворожих диверсантів в кількості до 10 чоловік. Отримавши гідну відсіч від українських воїнів, ДРГ противника панічно відступила", - йдеться в повідомленні.
Також в прес-центрі додали, що за минулу добу бойовики провели 66 обстрілів українських позицій.
Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 30 обстрілів.
Епіцентром напруженості залишається Авдіївка, де обстріли велися з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь по українських позиціях 26 разів.
Крім того, були зафіксовані 10 обстрілів на території Луганської області: під вогонь потрапили Станиця Луганська, Сизе, Новозванівка, Новоолександрівка і Попасна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко дав пояснення щодо впровадження воєнного стану в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?