Помер один з найяскравіших учасників "МайстерШефа"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Помер один з найяскравіших учасників "МайстерШефа"

Помер один з найяскравіших учасників "МайстерШефа"
Джерело:  online.ua

Помер один із найяскравіших і неординарних учасників третього сезону кулінарного шоу "МайстерШеф" Сергій Чібарь; хлопець помер від інсульту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт проекту каналу СТБ.
Увечері 21 липня всю Україну вразила сумна новина - не стало найвеселішого учасника телешоу, кулінара і ведучого Сергія Чібаря.
2 вересня Сергію мав виповнитися 31 рік. Друзі хлопця в соціальних мережах почали писати слова співчуття і підтримки рідним.
Відзначимо, останнім часом Сергій працював бренд-шефом в одному з київських ресторанів.
Нагадаємо, Сергій дійшов до фіналу телепроекту «МастерШеф». Переможцем він не став, проте отримав величезний поштовх для розвитку свого потенціалу.
Після участі в проекті Чібарь зміг здійснити ще одну свою мрію. Він потрапив на телебачення в ролі ведучого. Сергій вів рубрику в «Неймовірній правді про зірок» на українському телеканалі СТБ.
Сергій був веселим, товариським і завжди прямо висловлював свою думку.
Найяскравіші цитати Сергія Чібаря:






Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, помер голлівудський кінорежисер Гаррі Маршалл, відомий за фільмом "Красунечка" з актрисою Джулією Робертс і Річардом Гіром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?