У країні-союзниці Путіна зупинили продаж Біг-Маків: немає хліба
Категорія
Світ
Дата публікації

У країні-союзниці Путіна зупинили продаж Біг-Маків: немає хліба

У країні-союзниці Путіна зупинили продаж Біг-Маків: немає хліба

У Венесуелі, яка підтримує дії президента Росії Володимира Путіна, мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's виключила «Біг-Мак» з меню через брак хліба для його виготовлення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
За даними телеканалу Globovision, у єдиного постачальника McDonald's закінчилися шматки хліба, які розділяють дві котлети в бургері. Раніше McDonald's вже стикався з проблемою браку сировини в Венесуелі. Замість картоплі фрі ресторанам довелося тимчасово пропонувати клієнтам місцевий корінь юки.
Нагадаємо, у Венесуелі відзначається гострий дефіцит товарів на тлі інфляції та падіння доходів держави через зниження цін на нафту. За даними служби опитувань громадської думки Datanálisis, в супермаркетах Каракаса відсутні 80% основних найменувань товарів масового попиту.
Крім того, Міжнародний валютний фонд спрогнозував рівень інфляції у Венесуелі на рівні 480% в поточному році і 1600% - в 2017-му.
Відзначимо, що в мережі вражені тим, що в країні з найбільшим запасом нафти існує нестача нафти.




Aleksashko

: "Ось коли навчаться робити їх з нафти, тоді і поговоримо".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що

особисту охорону президента Венесуели Ніколаса Мадуро набрали з найманців, надісланих спецназом КНДР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?