В Ужгороді п'яний на авто влетів у дитячий садок: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Ужгороді п'яний на авто влетів у дитячий садок: з'явилися фото і відео

В Ужгороді п'яний на авто влетів у дитячий садок: з'явилися фото і відео
Джерело:  Mukachevo.net

У четвер, 21 липня, в місті Ужгород близько 20:00 на вулиці Йокаї п'яний співробітник управління безпеки дорожнього руху, тікаючи від патрульних, протаранив дитячий садок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mukachevo.net.
За попередньою інформацією, водій Skoda Superb не зупинився на вимогу патрульних поліцейських, спробував сховатися, але не впорався з керуванням і влетів в дитячий садок, знісши огорожу. У водія виявили в крові 2,5 проміле алкоголю.
Водієм виявився діючий співробітник управління безпеки дорожнього руху Федір Голубка, 1975 року народження. За словами затриманого, він 21 рік пропрацював в міліції. Це підтверджується і в його профілі в Facebook.
В результаті ДТП ніхто не постраждав. За словами очевидців, після того, як п'яний водій протаранив паркан дитячого садка, він намагався втекти вже без авто через двір дитсадка, але патрульні поліцейські його затримали. Потім довгий час чоловік поводився вкрай агресивно, лаявся і погрожував.
Увага! На відео присутня нецензурна лексика!



Раніше повідомлялося, що 19 липня мер Кропивницького (колишнього Кіровограда) Андрій Райкович потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, в результаті чого отримав травму.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?