Заступник Парубія зробила гучну заяву про те, хто керує Радою
Категорія
Політика
Дата публікації

Заступник Парубія зробила гучну заяву про те, хто керує Радою

Заступник Парубія зробила гучну заяву про те, хто керує Радою
Джерело:  rbc.ua

Проблеми в роботі Верховної Ради, які з'явилися в останні два тижні її роботи перед початком літніх канікул, пов'язані із залежністю українського парламенту від кількох олігархів.
Про це заявила Оксана Сироїд, заступник спікера Ради Андрія Парубія, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її інтерв'ю РБК-Україна.
«Парламент фактично залежить від 5-7 чоловік», - підкреслила вона.
При цьому віце-спікер відмовилася називати прізвища цих людей, додавши, що, на її думку, «всі імена відомі».
«Не потрібно їх рекламувати. Фактично це ті, кого називають олігархами. Найбільшою проблемою є навіть не факт залежності парламенту, а проблема в тому, що ці олігархи самі по собі залежні від Росії. Майже всі. За винятком кількох людей», - зазначила Сироїд.
Крім того, віце-спікер додала, що саме тому «те, що відбувається в парламенті, багато в чому продиктовано інтересами Росії, щоб дестабілізувати ситуацію».
«Головна мета - дискредитувати парламент, заблокувати його роботу і піти на дострокові вибори», - резюмувала депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій розповів про спосіб, який не дозволить депутатам, підозрюваним в кримінальних злочинах, тікати за межі України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?