В Україні оцінили втрати в разі масштабної війни з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні оцінили втрати в разі масштабної війни з Росією

В Україні оцінили втрати в разі масштабної війни з Росією

За оцінкою начальника Генерального штабу України Віктора Муженка, в разі широкомасштабної агресії Росії втрати українців в перші два дні протистояння складуть 10-12 тисяч чоловік.
Про це розповів відомий журналіст Роман Бочкала, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook репортера.
«Віктор Муженко: в разі широкомасштабної російської агресії втрати української сторони складуть 10-12 тисяч чоловік за перші дві доби протистояння», - зазначив він.
Також Бочкала прокоментував ці цифри: «Жахлива арифметика, але об'єктивна хоч і гіпотетична реальність, згідно з прогнозами».
«Два дні як за два роки. Єдине, що заспокоює - росіяни бояться тотальної війни. Їх втрати будуть страшними. І вони це знають», - резюмував він.
У коментарях до свого повідомлення Бочкала уточнив, що мова йде не тільки про військових - в прогнозі вказана повна цифра можливих втрат українців.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Адміністрації президента України назвали страшну цифру втрат у зоні АТО на Донбасі за червень 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?