Франція зробила резонансну заяву про війну на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція зробила резонансну заяву про війну на Донбасі

Франція зробила резонансну заяву про війну на Донбасі
Джерело:  РІА Новини

Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро заявив, що йому іноді складно зрозуміти, хто насправді винен у війні на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми повторюємо знову і знову, від випадку до випадку, на зустрічах з міністрами і главами держав, що потрібно по-справжньому вдихнути життя в цей (нормандський) формат, щоб повернутися до питання і зрозуміти, хто відповідальний за це: росіяни, українці? Я сам ставлю собі запитання іноді", - сказав Еро під час виступу в Центрі стратегічних міжнародних досліджень у Вашингтоні.
Він підкреслив, що Франція продовжуватиме намагатися знайти рішення щодо санкцій проти Росії.
"Чи влаштовує кожного з них поточний статус-кво? Нас не влаштовує. Ми будемо продовжувати намагатися знайти рішення щодо санкцій... Ми хотіли б скасувати санкції, але потрібні результати", - зазначив глава МЗС Франції, додавши, що, "коли настав дедлайн по санкціях, європейці вирішили, що результатів недостатньо, щоб скасувати".
Раніше повідомлялося, що  до рішення Ради Європейського союзу про продовження санкцій, пов'язаних з окупацією і анексією Росією Криму та Севастополя, приєдналися Албанія, Грузія, Ліхтенштейн, Норвегія, Чорногорія і Україна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?