Вибачте, що поки не звільнили: соцмережі жорстко розкритикували заклик Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибачте, що поки не звільнили: соцмережі жорстко розкритикували заклик Савченко

Вибачте, що поки не звільнили: соцмережі жорстко розкритикували заклик Савченко
Джерело:  online.ua

Пропозиція народного депутата Надії Савченко попросити вибачення у Донбасу

викликала справжній вибух в соціальних мережах: люди висловлюють своє обурення самою ідеєю, яку запропонувала колишня полонянка бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Нагадаємо, в ефірі одного з українських телеканалів Савченко заявила: "Нам доведеться просити вибачення... просити вибачення і прощати, інакше миру не буде".


Раніше своє

обурення пропозицією депутата вже висловив радник глави МВС, депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко

, який запропонував їй "просити вибачення у Гіві з Моторолою".


У відповідь на цей заклик відомий український блогер та журналіст Віктор Трегубов, який зараз проходить службу в рядах Збройних Сил України, написав у своєму Facebook: «Я, лейтенант Збройних сил України Трегубов Віктор Аркадійович, щиро прошу вибачення у жителів Донбасу. Ми дуже завинили перед вами. Ми поки що не змогли зробити свою роботу і повністю очистити ваш прекрасний край від терористів і іноземних військ».


"Вибачте, будь ласка. Сподіваюся, ви розумієте, що ми не зі злого наміру. Є поки об'єктивні складності. Працюємо над їх подоланням», - додав він.


Інші блогери також висловили своє ставлення до слів Савченко.





Журналіст Богдан Мірошников в своєму Facebook в свою чергу написав: «Хлопці, а чого ви так дивуєтеся поведінці і риториці Савченко? Я хіба не говорив, одразу після її звільнення з "полону", що з неї почнуть ліпити месію? І ви думали, що там Медведчук з Тимошенко упустять таку можливість проштовхнути свої інтереси? Ви - наївні».


«Савченко постійно веде риторику Медведчука, а ЮВТ (Юлія Володимирівна Тимошенко - Ред.) вона допомогла на довиборах до ВР - на двох округах здобули перемогу кандидати від матьківщіни. Саме завдяки потужній підтримці Савченко», - написав він.


«Це не герой, не депутат, не делегат ПАРЄ. Це звичайна зашкварена кремлівська мразь, яка щодня легітимізує бойовиків і закликає миритися з руснею. Вона намагається врятувати вже згаслі ідеї Кремля про "примирення", - дивується журналіст.


Також Мірошников додав: «Давайте вже швидше закидати з нею питання і повертатися до справ насущних - війни, реформ, інвестицій, боротьби з корупцією (тільки не вибірково-надуманою). А Савченко виправдання немає. І не буде. Усе. Забудьте за неї. Крапка. Краще відпустити зараз, ніж пізніше ще більше обурюватися її діям. А з нею нехай компетентні органи розбираються».


У свою чергу, користувачі соцмереж підтримали обурення і здивування заявами Савченко.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко висловила впевненість в тому, що бойовики на Донбасі хочуть того ж, за що виходили українці на Майдан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?