Покемонів у США навчилися використовувати в соціальних цілях
Категорія
Світ
Дата публікації

Покемонів у США навчилися використовувати в соціальних цілях

Покемонів у США навчилися використовувати в соціальних цілях
Джерело:  online.ua

Популярна гра з доповненою реальністю Pokemon Go

наштовхнула власника американського притулку для бездомних тварин Muncie Animal Shelter на думку про залучення волонтерів для прогулянок з собаками за допомогою гри.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку притулку в Facebook.


Гру

Рokemon Go скачати можна тут

.


Ідея спала на думку директору притулку Філа Пекінпау, який спостерігав за своєю донькою і племінником і побачив, як вони, граючи в Pokemon Go, готові проходити величезні відстані.


Співробітники притулку закликали гравців не тільки ходити містом у пошуках покемонів, але і брати на прогулянку одну з притулку собак в денний час.


Пост із закликом до гравців Pokemon Go взяти собаку на прогулянку став вірусним в Facebook, його перепостили 29 тисяч користувачів.


При цьому безліч людей захотіли вигулювати собак, і тепер в притулку навіть є попередній запис через черги бажаючих.


Крім того, ідеєю зацікавився і засновник Facebook Марк Цукерберг, який відправив у притулок знімальну групу для створення короткометражки. Незабаром він планує розмістити короткометражку на своїй сторінці.


Як повідомляв ONLINE.UA,

телеканал Міністерства оборони Росії "Звезда", що традиційно проводить інформаційну політику президента РФ Володимира Путіна, видав фейк про найпопулярнішу гру Pokemon go

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?