Пройтися по прапорах: соцмережі підірвав рецепт протидії хресній ході
Категорія
Україна
Дата публікації

Пройтися по прапорах: соцмережі підірвав рецепт протидії хресній ході

Пройтися по прапорах: соцмережі підірвав рецепт протидії хресній ході

Мережу підірвав рецепт протидії хресній ході Московського патріархату Української Православної Церкви на Київ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook інструктора добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Дмитра Різниченка.
"Друзі, у кого є ворожа символіка? Прапори ДНР, ЛНР, "Новоросії" або Московії. Я, здається, придумав, як змусити "православних ходоків" показати своє справжнє м*рло: треба зустріти їх під Києвом, розстелити у них під ногами прапори окупантів і запропонувати пройтися. (Якщо що - для справи є один російський прапор)", - написав він.
Різниченко також поділився ідеєю, яку йому підказали користувачі мережі.
"Ще кращу ідею підказали в коментах - купити три широкі відрізи тканини кольорів російського (або "деенерівського") прапора, зшити разом і простелити поперек шляху", - зазначив він.
Відзначимо, що за добу запис з оригінальним рецептом протидії хресному ходу зібрав півтори тисячі лайків і 146 перепостів. Крім того, користувачі активно діляться і своїми ідеями в коментарях:
Ольга Смирнова-Обревко: "Осиковий кілок покласти".
Оксана Яновська: "Це як біле коло у Гоголя".
Наталя Павлівна: "Узбіччя доріг засипати коров'ячим гноєм, і нехай вибирають - по прапорах чи по какашках".

Юрій Козупиця: "А краще зустріти це сміття незабутнім співом MG-42"
Олександр Козицький: "Після змити все святою водою..."
Раніше повідомлялося, що на позачерговій сесії Бориспільської міської ради було прийнято рішення заборонити хресний хід парафіян Московського патріархату Української Православної Церкви через місто Бориспіль у Київській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?