Путін дав вказівки по боротьбі з допінгом: соцмережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін дав вказівки по боротьбі з допінгом: соцмережі сміються

Путін дав вказівки по боротьбі з допінгом: соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

Член Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Віталій Смирнов відповів згодою на пропозицію президента  Росії Володимира Путіна  очолити комісію Олімпійського комітету Росії по боротьбі з допінгом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


«Путін: Необхідно створити громадську комісію для контролю боротьби з допінгом, очолить її екс-глава ОКР Віталій Смирнов», - написав у своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.


При цьому в коментарях активно іронізують з приводу путінської антидопінгової комісії.


«Пізно пити боржомі коли майже відвалилися», «Це як алкоголіка призначити директором бару», «Черговий кишеньковий антидопінговий комітет», - пишуть у коментарях.


Як повідомляв ONLINE.UA,  оприлюднений лист колишнього президента СРСР Михайла Горбачова в Міжнародний олімпійський комітет з приводу виступу збірної Росії на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро в Бразилії у зв'язку з допінгових скандалом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?