Вбивство Шеремета: у Деканоїдзе назвали головну версію
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: у Деканоїдзе назвали головну версію

Вбивство Шеремета: у Деканоїдзе назвали головну версію
Джерело:  online.ua

Над розкриттям  вбивства журналіста Павла Шеремета  працює група з 50 фахівців, при цьому головною версією причин вбивства правоохоронці вважають професійну діяльність журналіста.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.


В якості основної розглядають версію вбивства Шеремета через його професійну діяльність, при цьому розглядаються і інші версії злочину.


У поліції, очолюваній Хатіей Деканоізе, підкреслюють, що під час проведення слідства правоохоронці вже вилучили і продовжують вилучати відео з камер спостереження і реєстраторів автомобілів біля будинку загиблого.


Також вилучається відео поблизу місця вибуху. Відео, яке було опубліковано в інтернеті, залучено в якості речового доказу. Опергрупа встановлює особи людей з цього відео, а також передбачає, що вони можуть бути причетні до вибуху.


"Разом з тим правоохоронці підкреслюють, що публікація подібної інформації "в гонитві за сенсацією" може серйозно відкинути слідство назад. Ми закликаємо журналістів надавати наявні у них матеріали слідчим, тим самим сприяючи розкриттю цього резонансного злочину", - сказано в повідомленні поліції.


У відомстві також підкреслюють, що фахівці працюють в цілодобовому режимі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  вранці 20 липня від вибуху автомобіля в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?