Не ми назвали їх ворогами: з'явилася яскрава відповідь на слова Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Не ми назвали їх ворогами: з'явилася яскрава відповідь на слова Савченко

Не ми назвали їх ворогами: з'явилася яскрава відповідь на слова Савченко
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст і блогер Олександр Михельсон опублікував у своєму Facebook відповідь на  слова народного депутата Надії Савченко про необхідність просити прощення перед жителями Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міхельсона.


«Така хвиля пішла по ФБ: вибач, Донбас, не за війну, а за те, що не надавали сепарам по голові відразу ж», - написав Міхельсон.


«Я думаю, це не було можливим. Натовпи бабусь, які блокували наші війська; ті чуваки, які вночі 19 червня розстріляли нашу військову частину, яка зупинилася в поле і не збиралася нікого вбивати; ті, хто атакував Луганський прикордонний полк, і потім нили, що їх снайпер убитий, а він "тільки вів спостереження" ... », - згадує Міхельсон.


«Я вже не згадую про побоїща проукраїнських акцій в Харкові і інших східних містах, я не згадую, хто і як почав перший в Одесі ... Я тільки хочу сказати, що це вони нас визначили ворогами. Не ми їх», - вважає Міхельсон.


«Не дивлячись на всі дурниці ультраправих на Майдані, їх (ультраправих) було і є мало. При цьому в ОРДЛО нацизм - головна ідеологія і виняткова віра», - впевнений блогер.


«У Києві, в Дніпрі, в Одесі та у Львові ти можеш вільно говорити російською, і телерадіомовлення всіляко тебе заохочує. Покажіть-но мені таку ж шикарну ситуацією з усім українським в ОРДЛО?», - продовжує Міхельсон.


«Коли "Стрєлков" захопив Слов'янськ, я писав: ну невже немає спецназу, який би цю кодлу винищив? Деякі говорили - заклик до війни. Та ні. Саме в цьому випадку б і війни не відбулося. Але спецназу не було», - пише блогер.


«Тому, Донбас, дійсно, вибач нас тільки за одне: так, неможливе було неможливо. Змінити це могли б ви - але ви не захотіли. І тут я вас не прощаю. Інакше тисячі і тисячі б жили, а ваші будинки досі стояли б спокійно», - резюмує Міхельсон.


Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат України Надія Савченко закликала українців попросити вибачення у жителів Донбасу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?