Розстріл в торговому центрі в Мюнхені: з'явилося відео моменту стрільби
Категорія
Світ
Дата публікації

Розстріл в торговому центрі в Мюнхені: з'явилося відео моменту стрільби

Розстріл в торговому центрі в Мюнхені: з'явилося відео моменту стрільби
Джерело:  online.ua

У Мюнхені в Німеччині  триває поліцейська спецоперація по затриманню озброєного злочинця, який влаштував стрілянину в торговому центрі «Олімпія».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dailymail.co.uk.


У поліції Мюнхена повідомили, що в результаті збройного нападу на торговий центр "Олімпія" на півночі Мюнхена загинули щонайменше три людини.


Раніше в ЗМІ повідомлялося про 15 жертв нападу.


У той же час в Twitter було опубліковано відео, на якому чутні постріли в момент нападу.


Поліція Мюнхена попросила жителів міста залишатися у своїх будинках і уникати громадських місць, оскільки правоохоронці не знають, де в даний час знаходиться злочинець, і скільки взагалі було стрільців.


Відзнятий матеріал на відео показує, що стрілок перебував зовні будівлі «МакДональдс» прямо навпроти торгового центру.


Також повідомляється про те, що стався другий епізод із стріляниною в Мюнхені.


Друга стрілянина сталася неподалік від станції метро Марієнплац, яка знаходиться в 10 зупинках від площі Олімпійського парку, неподалік від якої розташований торговий центр.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в торговому центрі "Олімпія" в Мюнхені в Німеччині була відкрита стрілянина. Людей з ТЦ евакуювали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?