Росія отримала новий удар: тепер дісталося паралімпійцям
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія отримала новий удар: тепер дісталося паралімпійцям

Росія отримала новий удар: тепер дісталося паралімпійцям
Джерело:  online.ua

Триває  допінговий скандал  з російськими спортсменами: Міжнародний паралімпійський комітет (МПК) відкрив справу стосовно Паралімпійського комітету Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


Справу було відкрито після отримання від Всесвітнього антидопінгового агентства додаткової інформації про імена 35 російських паралімпійців, у яких зникли зразки з позитивними пробами.


"Додаткова інформація, яка була представлена ​​в доповіді Макларена (Річарда Макларена, який опублікував 97-сторінкову доповідь на тему допінгового скандалу - Ред.), включає імена паралімпійських спортсменів, пов'язаних з 35 "зниклими позитивними пробами" з московської лабораторії. МПК також відправив 19 проб з Паралімпіади 2014 року в Сочі для негайного подальшого аналізу.


Це сталося після того, як в доповіді Макларена вони були вказані як частина системи підміни допінг-проб на Іграх", - наводить агентство повідомлення Міжнародного паралімпійського комітету.


Відзначається, що МПК оголосить результати рішення про участь російських паралімпійців в Іграх в Ріо-де-Жанейро 1 серпня.


При цьому Паралімпійський комітет Росії має можливість надати свою відповідь до прийняття рішення.


Додамо, що паралімпійські ігри пройдуть в Ріо-де-Жанейро з 7 по 18 вересня.


Як повідомляв ONLINE.UA,  оприлюднений лист колишнього президента СРСР Михайла Горбачова в Міжнародний олімпійський комітет з приводу виступу збірної Росії на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро в Бразилії у зв'язку з допінговим скандалом.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?