Стало відомо, хто влаштував стрілянину в Мюнхені
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, хто влаштував стрілянину в Мюнхені

Стало відомо, хто влаштував стрілянину в Мюнхені
Джерело:  BBC

Поліція Мюнхена повідомила, що  стрілянину в торговому центрі "Олімпія", в результаті якої загинули дев'ять осіб, влаштував 18-річний іранець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Відзначається, що нападник був громадянином Німеччини та жив у Мюнхені вже кілька років. Представник поліції підкреслив, що за їхніми даними, стрілок діяв сам, і раніше не потрапляв у поліцію.
Його тіло було знайдено в ході спецоперації з пошуку тих, хто стріляв - спочатку надходили відомості, що нападників було троє, але поки невідомо, чи був він убитий поліцейськими або наклав на себе руки.
Нагадаємо,  22 липня в Мюнхені в торговому центрі "Олімпія" невідомий відкрив стрілянину по перехожих, убивши дев'ять осіб. За даними влади, 20 осіб отримали поранення, троє з них перебувають у критичному стані.
Раніше повідомлялося, що  німецька поліція розглядає версію терористичного акту в якості кваліфікації стрільби в торговому центрі Мюнхена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?