Український дипломат жорстко висміяв людину Путіна в ООН
Категорія
Україна
Дата публікації

Український дипломат жорстко висміяв людину Путіна в ООН

Український дипломат жорстко висміяв людину Путіна в ООН
Джерело:  online.ua

Надзвичайний і Повноважний Посол і постійний представник України при ООН Юрій Сергеєв висміяв свого російського колегу  Віталія Чуркіна, який представляє в ООН інтереси президента РФ Володимира Путіна, після його звернення до голови Ради Безпеки ООН із заявою про те, що ЗСУ обстрілюють Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter посла.
"Галюциногенні пасквілі Чуркіна продовжують спамити секретаріат ООН і бути приводом для жартів в курилках Радбезу", - написав дипломат.
Відзначимо, що Чуркін звернувся до голови Ради Безпеки ООН Коро Бешо, заявивши, що з боку ЗСУ почастішали обстріли по населеним пунктам, окупованим проросійськими бойовиками.
"Ситуація на південному сході України викликає стурбованість. З боку українських збройних сил (ЗСУ) та націоналістичних іррегулярних формувань різко почастішали обстріли населених пунктів під контролем ополчення Донбасу", - йдеться в зверненні російського дипломата.
Нагадаємо,  в липні в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули 27 українських військових, ще 123 були поранені.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?