Путіну пообіцяли проблеми при будь-якому президенті США: з'явився прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну пообіцяли проблеми при будь-якому президенті США: з'явився прогноз

Путіну пообіцяли проблеми при будь-якому президенті США: з'явився прогноз
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст й історик Микола Сванідзе пояснив, чому для президента Росії Володимира Путіна неважливо, хто стане президентом США, так як і Хілларі Клінтон, і  Дональд Трамп  представляють для нього проблему.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
Відповідаючи на запитання ведучого радіостанції, хто для Росії краще. Дональд Трамп або Хілларі Клінтон, історик відповів:
"Для Росії я думаю, обидва гірші. Як казав один радянський лідер відомий. Але Трамп, на мій погляд, гірше, ніж Хілларі Клінтон. Просто тому що Хілларі Клінтон передбачувано погана. По-перше, що значить для Росії. Давайте ми відразу ж відділимо мух від котлет. Мова йде не про Росію як країну, мова йде про російське нинішнє керівництво", - сказав він.
За його словами, якщо Клінтон передбачувана в своєму ставленні до російського президента, то Трамп непередбачуваний і буде діяти так, як "захоче його ліва нога", але в межах Конституції США.
"Мова йде про нинішнє російське керівництво. Значить, я думаю, що всім абсолютно очевидно, що Хілларі Клінтон з В. В. Путіним цілуватися і заглядати один одному в очі і щось там вичитувати мило не будуть. Не та вона дама. Трамп теж не буде, але якщо Хілларі Клінтон передбачувано не буде, то Трамп непередбачувано. І як він далеко у своїй непередбачуваності зайде, одному богу відомо. Тому що Хілларі Клінтон професійний політик дуже високого класу. До неї можна ставитися з симпатією, з антипатією. Як завгодно. Чарівність може бути не найсильніша її сторона. Але вона чітка системна людина. Вона передбачувана. А Трамп непередбачуваний. Він абсолютний популіст. І в значній мірі він буде робити те, що захоче його ліва нога. У межах, які обмежені дуже серйозно американської Конституцією. Дуже сильним потужним традиційним функціонуванням американських інститутів влади, які не дадуть йому розвернутися по повній програмі. Але в тій мірі, в якій він зможе собі дозволити розвернутися, він буде розвертатися в усі сторони своєї душі", - зазначив Сванідзе.
Раніше  американський журналіст Елі Лейк розповів про те, як змінилися погляди Республіканської партії США на президента Росії Володимира Путіна і російську агресію всього за кілька років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?