Опальний ватажок бойовиків ДНР знайшов нові лайки для Захарченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Опальний ватажок бойовиків ДНР знайшов нові лайки для Захарченко

Опальний ватажок бойовиків ДНР знайшов нові лайки для Захарченко
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок бойовиків ДНР і підполковник військової розвідки РФ Ігор Безлер

 запропонував поміняти "тупу голову" Олександра Захарченко на посаді ватажка так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку дружини Безлер Анжеліки Шутенко-Безлер в VK.


Таку заяву колишній ватажок бойовиків зробив після зняття Станіслава Кіма з посади "мера" окупованої Горлівки.


"Ну ось і любитель євромайдана, нащадок Чингізхана і роду Кімів, він же "головком УРСР" і за сумісництвом "мер" Горлівки, і пацієнт палати №6, хворий на обидві півкулі, посаду "мера" Горлівки здав. Щось не лади в кадровій політиці "полковника в генеральському кашкеті" і за сумісництвом керівника молодих ЗахарОвців, пораненого в п'яту Ахіла - керівника ДНР. То Шеховцов у бігах, то заступника Д. Лисенко, мера Єнакієвого, беруть на хабарі в 200 000 рублів, то неповторного Кіма знімають. А може краще поміняти одну тупу голову Захарченко, а то чехарда з призначеннями мерів, перів та інше-інше не припиниться", - написав Безлер.


За його словами, бойовиками ДНР керує ідіот.


"Ідіот стоїть при владі в республіці та підбирає кадри під себе. А кого може поставити ідіот??? Тільки дебілів рангом поменше. P.S. Захарченко-ідіот, це не лайка і навіть не образливе слово. Це просто констатація факту", - додав він.


Нагадаємо,

виконуючим обов'язки "мера" окупованої Горлівки замість скандального Станіслава Кіма призначений "глава адміністрації" Куйбишевського району Донецька Іван Приходько

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?