Сестра Савченко прокоментувала її скандальну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Сестра Савченко прокоментувала її скандальну заяву

Сестра Савченко прокоментувала її скандальну заяву

Віра Савченко спробувала виправдатися за слова своєї сестри народного депутата  Надії Савченко про те, що потрібно просити вибачення у жителів тимчасово окупованого Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook сестри Савченко.
«Вчорашній ефір Надії на 5-му, який дуже підняв рейтинг цього каналу, окремі ЗМІ розбили і вирізали тільки шматочок про «потрібно прощати і просити прощення у матерів, які втратили останнього сина». Але ЗМІ не зацікавилися шматком інтерв'ю, де Надія каже про дуже погану популяризацію (пропаганду) українського в Україні на сході, що призвело до обману українців на Донбасі Москвою!», - написала вона.
Віра Савченко вважає, що в цьому винні ЗМІ олігархів і влада в Україні.
«Вина в тому ЗМІ-олігархів, їх пасивність, і влади, яка не змогла досі заглушити там російське мовлення. Цікаво... Чому цей шматок не розсмоктується в деталях? Можливо у вас в планах віддати Донбас? Тоді зрозуміло де троянський кінь прикутий..», - зазначила вона.
Нагадаємо, народний депутат  Антон Геращенко назвав Надію Савченко, яка заявила, що Україні потрібно попросити прощення у жителів Донбасу і пробачити один одного, "троянським конем Путіна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?