Бойовики ДНР похвалилися масштабними навчаннями: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР похвалилися масштабними навчаннями: опубліковані фото

Бойовики ДНР похвалилися масштабними навчаннями: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР і їх  ватажок Олександр Захарченко  провели масштабні навчання, на яких відпрацювали навички взаємодії сил при можливій атаці супротивника.
Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
«На території нашої Республіки пройшли масштабні навчання. Відпрацьовувалися питання злагодженості дій особового складу і опрацьовувалися навички прийняття оперативних і грамотних рішень командним складом в умовах постійно мінливої ​​обстановки, наближеної до реальних дій, а також навички по відбиттю наступу противника», - розповів один з сепаратистів.
Навчання пройшли 21 липня під головуванням "головнокомандувача і міністра оборони" ДНР Володимира Кононова. Місце проведення бойовики не розкривають.
Відзначається, що в маневрах взяли участь підрозділи всіх родів військ бойовиків. Були використані БТРи і міномети. Особовий склад застосовував кулемети, протитанкові рушниці та стрілецьку зброю. В ході навчань бойовики відпрацювали нормативи з розгортання пунктів управління і організації зв'язку між підрозділами.
Ватажок так званої ДНР Захарченко відмітив "високу злагодженість підрозділів", і подякував бойовикам «за якісну підготовку і високу виучку».
Нагадаємо, раніше  в мережі були опубліковані фотографії з навчань бойовиків так званої ЛНР з форсування водних перешкод.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?