Прийнято жорстке рішення по командиру АТО, який продавав боєприпаси
Категорія
Україна
Дата публікації

Прийнято жорстке рішення по командиру АТО, який продавав боєприпаси

Прийнято жорстке рішення по командиру АТО, який продавав боєприпаси

Міністр оборони Степан Полторак звільнив  заступника командира 53-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, який був затриманий за продаж боєприпасів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Прийняв рішення розжалувати до рядового і звільнити зі служби в Збройних Силах України виконуючого обов'язки заступника командира 53-й окремої механізованої бригади, який був затриманий за продаж боєприпасів. Тим, хто заробляє на крові і зраджує присязі, немає місця в військовому колективі", - написав Полторак.
Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков висловив жаль, що Полторак не суд і в його повноваженнях тільки розжалувати та звільнити затриманого.
"Заступник командира 53-ї бригади підполковник Фадєєв. Можна було б сказати, що це місце прокляте - бійці саме 53-ї на початку року не витримали скотинячого поводження з ними з боку своїх же тиловиків і пішли з полігону Широкий Лан до Миколаєва. Пам'ятаєте історію? Але цього діяча призначили на посаду всього пару місяців назад. А до цього він був... ооо... від зампотилу 92-ї бригади і до (крайньої посади) "старший офіцер продовольчої служби тилу ОК Схід". Тиловики-витівники. .. Мінус один. Степан Полторак не суд, на жаль. Все що в його повноваженнях - розжалувати до нуля і вигнати", - написав він у Facebook.
Раніше повідомлялося, що  два журналісти з Латвії, які раніше публікували матеріали, що порочать українську армію, отримали акредитацію СБУ для роботи в зоні АТО на Донбасі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?