Савченко відповіла ватажкам ДНР-ЛНР і зробила їм пропозицію: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко відповіла ватажкам ДНР-ЛНР і зробила їм пропозицію: з'явилося відео

Савченко відповіла ватажкам ДНР-ЛНР і зробила їм пропозицію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко

 відповіла ватажкам так званих ДНР і ЛНР Олександру Захарченко та Ігорю Плотницькому і запропонувала їм зустрітися на нейтральній території поговорити.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео NewsOne.


"Я подивилася відео, де інтерв'ю давав Захарченко, де він говорив... журналісти якось дивно задали йому питання "Савченко з вами зустрічалася"... По-перше, я ніколи не говорила, що я зустрічалася з Плотницьким або з Захарченко. Я сказала, що готова з ними зустрітися завжди. По-друге, він сказав, що вона говорить правильні слова, що Україна повинна піти з Донбасу і буде мир. Я не можу зрозуміти, звідки він чує такі речі? Я кажу, що Росія повинна піти з України, Донбасу і Криму", - сказала Савченко.


Нардеп звернулася до ватажків бойовиків ДНР і ЛНР з пропозицією зустрітися поговорити.


"Я хочу звернутися до Ігоря Плотницького і до Захарченко, вибачте, звуть, напевно, Олександр, так? По-перше, у Ігоря є мій номер телефону, він мене разом з моїм телефоном продав у Росію. Тому він може мені напряму подзвонити і сказати "давай зустрічаємося, або не зустрічаємося". Я пропоную відійти від своїх нулів, вийти на нейтралку і поговорити", - зазначила вона.


Савченко додала: "Я останній раз пропоную, більше пропонувати не буду".



Раніше ватажок так званої ЛНР

Ігор Плотницький прокоментував слова народного депутата Надії Савченко про необхідність вибачень перед жителями тимчасово окупованого Донбасу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?