В окупованому Алчевську людей налякала сильна пожежа: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Алчевську людей налякала сильна пожежа: з'явилися фото і відео

В окупованому Алчевську людей налякала сильна пожежа: з'явилися фото і відео
Джерело:  Новини Донбасу

У місті Алчевськ, Луганської області,  окупированому бойовиками так званої ЛНР, на залізничній станції «Комунарськ» сталося загоряння цистерн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення місцевих жителів у соцмережі ВКонтакті.

Місцеві мешканці на своїх сторінках у соціальних мережах публікують фото зі стовпом диму, який видно навіть з дальніх районів міста і припускають, що, можливо, спалахнули цистерни з бензолом.


Як відомо, бензол є однією з найбільш отруйних хімічних речовин, яка навіть у невеликих кількостях призводить до сильного отруєння організму людини.


За словами очевидців, місце пожежі оперативно оточили люди з автоматами, а пожежні приїхали з Лутугіно та Луганська, оскільки у самому Алчевську - усього шість пожежних машин.


Також місцеві мешканці повідомили, що, вірогідно, горіли цистерни зі смолою через порушення правил техніки безпеки.


Разом з тим, окупаційна "влада" запевнила, що пожежу вдалося загасити.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  киянин, який поїхав провідати своїх батьків у Алчевську, розповів, як потрапив "у підвал" до бойовиків ЛНР, і як йому погрожували розстрілом.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?