Знову великі втрати в АТО: названі трагічні цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Знову великі втрати в АТО: названі трагічні цифри

Знову великі втрати в АТО: названі трагічні цифри

За минулу добу  на Донбасі  загинули шестеро українських військовослужбовців і 13 отримали поранення, повідомив спікер АТО Олександр Мотузянік.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"За минулу добу, на превеликий жаль, в результаті бойових дій 6 українських військовослужбовців загинули, 13 були поранені, ще 8 військовослужбовців Збройних сил отримали контузію", - сказав спікер.


Нагадаємо, що в липні в зоні антитерористичної операції на Донбасі  загинули 27 українських військових, іще 123 були поранені.


У свою чергу, представник України в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню ситуації на Донбасі, екс-глава СБУ і екс-міністр оборони Євген Марчук заявив, що однією з причин збільшення втрат України в зоні АТО є  використання противником безпілотників великого радіусу дії для коригування вогню артилерії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?