У Харкові троє п'яних поліцейських влетіли у стовп: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові троє п'яних поліцейських влетіли у стовп: з'явилися фото

У Харкові троє п'яних поліцейських влетіли у стовп: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Близько 00:30 24 липня  в Харкові  сталася ДТП за участю поліцейських.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Наполіціі.

"Від оператора" 102 "патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Один з екіпажів поліції під час патрулювання вулиць зауважив дане авто. На вимогу працівника поліції зупинитися, водій не відреагував, а навпаки, почав набирати швидкість. При спробі втекти від правоохоронців водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою та деревом на перехресті Білгородського шосе і проспекту Академіка Курчатова", - розповіли у відомстві.

Згідно зі свідченнями очевидців події, в машині знаходилося троє чоловіків, ймовірно, в стані алкогольного сп'яніння. Встановлено, що вони є чинними співробітниками поліції: водій - працівник районного відділу поліції, двоє пасажирів - патрульні поліцейські. Всі троє були госпіталізовані.


Раніше в селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області двоє чоловіків  скоїли напад на інкасаторську машину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?