Бойовики відправили полонених українців до СІЗО та погрожують їм в'язницею
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики відправили полонених українців до СІЗО та погрожують їм в'язницею

Бойовики відправили полонених українців до СІЗО та погрожують їм в'язницею

Бойовики на Донбасі

 перевели до СІЗО українських громадян, яких вони тримають у полоні, та погрожують їм украинских 30-річним терміном ув'язнення.


Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі на переговорах в Мінську Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

«Бранці досі у в'язниці, ще в гірших умовах, оскільки їх перевели до СІЗО і погрожують 30-річним ув'язненням", — написала вона.

Також Геращенко нагадала, що у квітні, коли представники бойовиків відмовились виконувати свої обіцянки з обміну полоненими, «матері та дружини полонених надіслали листи патріарху Кирилу з проханням допомогти у звільненні їх близьких та вплинути на ватажків ОРДЛО (окремих районів Донецької та Луганської областей — Ред.), аби ті відпустили полонених...».

«Бачимо, що ці листи не отримали жодної реакції», — резюмувала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 липня бойовики ДНР і ЛНР поставили Україні фантастичний ультиматум з обміну полоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?