В Україні жорстоко вбили відомого лікаря: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні жорстоко вбили відомого лікаря: опубліковані фото і відео

В Україні жорстоко вбили відомого лікаря: опубліковані фото і відео

У Рівному

 23 липня був вбитий відомий лікар Андрій Лимич, який за допомогою східних методик допомагав пацієнтам позбавитись алкогольної залежності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловік був лікарем східної медицини і в основному спеціалізувався на лікуванні алкозалежних. Його офіс-квартира, де медик приймав пацієнтів, міститься на першому поверсі багатоповерхівки", – йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що перед вбивством на прийом до лікаря прийшов 43-річний мешканець Рівного із дружиною, близько 21:30 лікар запропонував підвезти пацієнта додому, подружжя вийшло на вулицю, але лікар довго не виходив, і чоловік повернувся до офісу, де й знайшов медика вбитим.



"Експерти на тілі лікаря знайшли чотири колоті рани шиї. За фактом зумисного вбивства порушено кримінальне провадження за статтею «вбивство», - додали у поліції. 

За даними видання KP.UA, вбитого лікаря звали Андрій Лимич, і в 2000-му році він зібрав у Рівному понад 300 своїх родичів, створивши "Фонд роду Лимич".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Рівненській обласній раді сталася бійка за участю скандальних нардепів.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?