На Київщині підірвали члена "Свободи": опубліковані жахливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Київщині підірвали члена "Свободи": опубліковані жахливі подробиці

На Київщині підірвали члена "Свободи": опубліковані жахливі подробиці
Джерело:  ВО "Свобода"

У Київській області

 стався замах на активіста Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Івана Штонду: у воротах його будинку було закладено гранату, після вибуху якої він втратив обидві руки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу «Свободи».

«Попередньо встановлено, що зловмисники заклали гранату біля воріт будинку, в якому проживає Іван Штонда. Внаслідок вибуху націоналіст втратив обидві руки, отримав інші травми, і зараз знаходиться у реанімації у важкому стані», — йдеться у повідомленні.

Також свободівці підкреслили, що беруть розслідування цього замаху під особливий контроль.

"Ми будемо домагатися якнайшвидшого і прозорого розслідування. Правоохоронці повинні докласти максимум зусиль для розслідування, а злочинці мають понести суворе покарання", - заявив заступник голови київської організації «Свободи», депутат Київської облради В'ячеслав Хмельницький.


Як повідомляв ONLINE.UA,  20 липня у центрі Києва внаслідок вибуху машини було вбито відомого журналіста Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?