Сирієць-смертник влаштував вибух у Німеччині: з'явилися фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Сирієць-смертник влаштував вибух у Німеччині: з'явилися фото та відео

Сирієць-смертник влаштував вибух у Німеччині: з'явилися фото та відео
Джерело:  online.ua

В одному з ресторанів  німецького міста  Ансбах, в 40 км від Нюрнберга, 27-річний сирієць-смертник влаштував вибух, в результаті якого постраждали 12 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112-Україна.
Видання Nordbayern повідомляє, що вибух стався в "винному барі Юджина" в місті Ансбах. Агентство Associated Press з посиланням на поліцію зазначає, що 27-річний сирієць, якому раніше було відмовлено в притулку, спочатку намагався пройти на музичний фестиваль Ansbach Open, де були присутні близько 2,5 тис. чоловік. Коли йому це не вдалося, він підірвав себе біля одного з ресторанів.
Після вибуху сирієць якийсь час був живий, але від отриманих ран він помер. Також в результаті вибуху постраждали 12 осіб. Троє з них у важкому стані.
Глава МВС Баварії Йоахім Херрманн, за словами відомчої прес-служби, перервав поїздку в Берлін і попрямував у Ансбах.


Нагадаємо,  в Мюнхені 18-річний німець іранського походження відкрив вогонь на території торгового центру "Олімпія", убивши 9 чоловік.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?