Провальний переворот в Туреччині: стало відомо про новий слід Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Провальний переворот в Туреччині: стало відомо про новий слід Путіна

Провальний переворот в Туреччині: стало відомо про новий слід Путіна

Український і кримськотатарський журналіст Осман Пашаєв заявив, що ідеолог так званої "Новоросії" та прихильник президента Росії Володимира Путіна Олександр Дугін може мати відношення до  військового перевороту в Туреччині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Мер Анкари Меліх Гёкчек в ефірі CNNturk заявив: "Фетхуллах Ґюлен поневолює людей за допомогою... джинів. А ще Гюленівці роздають нібито захисні амулети з дорогоцінних металів. З їх допомогою людей зачаровують". М'яко кажучи здивований ведучий спробував вивести мера на наукове пояснення, але Гёкчек додав, що гюленівці чаклують за допомогою трьох букв. В ніч перевороту Гёкчек був у компанії з радником Путіна Дугіним", - написав Пашаєв.
Олександр Дугін, якого Пашаєв називає "радником Путіна", є ідеологом так званої «Новоросії» і полум'яним прихильником політики президента Росії. Він також входить в список фінансових санкцій США проти осіб, винних в агресії проти України.
14 липня він відправився з візитом до Туреччини, де виступав на прес-конференції, присвяченій відновленню російсько-турецьких відносин.
Раніше повідомлялося, що  Міністерство оборони Росії попередило президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана про підготовку військового перевороту за кілька годин до його початку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?