Опальний ватажок бойовиків ДНР таємниче зник
Категорія
Україна
Дата публікації

Опальний ватажок бойовиків ДНР таємниче зник

Опальний ватажок бойовиків ДНР таємниче зник
Джерело:  Depo Донбас

Політолог Олександр Ніконоров повідомив про зникнення  колишнього "глави Радбезу" так званої ДНР, командира бригади бойовиків "Схід" Олександра Ходаковського, а також членів його угруповання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Depo Донбас.
"Фіксується тимчасове зникнення з активної публічної діяльності як самого Олександра Ходаковського, так і представників його угруповання. Важливим елементом в даному процесі також стає звільнення "Першого заступника мера" Ясинуватої В. Лебедєва, діяльності якого активно протидіяв В. Лихацький (позивний "майор"), що входить до групи А. Ходаковського. Місцезнаходження самого Олександра Ходаковського на даний момент достовірно невідомо", - розповів політолог.
Нагадаємо, раніше  в мережі з'явилася чутка, що ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко був важко поранений українськими військовими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?