У Харкові спотворили мурал, присвячений героям України: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові спотворили мурал, присвячений героям України: з'явилися фото

У Харкові спотворили мурал, присвячений героям України: з'явилися фото
Джерело:  Depo

У Харкові невідомі облили червоною фарбою мурал, присвячений  Героям бою під Крутами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Depo.Харьков.
В кінці січня на стіні будівлі по вулиці Фейєрбаха в Харкові представники ГК "Азов" і донеччанин, який побажав залишитися невідомим, створили мурал в честь Героїв Крут. Висота зображення становить 7 метрів, ширина - 5 метрів.
Як відомо, бій під Крутами відбувся 29 січня 1918 року на залізничній станції Крути за 130 кілометрів на північний схід від Києва. У битві взяли участь 4-тисячний підрозділ Червоної гвардії під командуванням Михайла Муравйова та загін з київських курсантів і козаків "Вільного козацтва", який в цілому налічував близько 400 чоловік, більшість з яких загинули в ході бою. В результаті бою наступ більшовиків на Київ було зірвано.
Раніше повідомлялося, що  в Харкові в лобовому зіткненні легкового автомобіля і маршрутного таксі ввечері 23 липня загинули два офіцери поліції.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?