У розвідці розповіли, чому зростають втрати сил АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

У розвідці розповіли, чому зростають втрати сил АТО

У розвідці розповіли, чому зростають втрати сил АТО
Джерело:  online.ua

Зростаючі втрати сил АТО на Донбасі пов'язані із застосуванням бойовиками всіляких засобів розвідки, вважає заступник директора департаменту Головного управління розвідки МОУ Вадим Скібіцький.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Починаючи з другої половини травня, ми бачимо постійні обстріли, і кількість обстрілів не зменшується, 60-70 обстрілів за кожну добу. Якщо говорити про втрати наших бійців, то тиждень тому у нас теж були великі втрати, загинули, якщо я не помиляюся, 7 осіб, дуже багато хто був поранений. Так само і на цьому тижні", - нагадав Скібіцький.
За його словами, бойовики активно використовують безпілотники і засоби РЕБ.
"У чому зараз проблема і в чому зараз загроза - противник почав дуже активно застосовувати всі засоби розвідки, які є на окупованих територіях - це і безпілотні літальні апарати, і різні комплекси радіоелектронної розвідки, радіоелектронної боротьби, які дозволяють їм чітко визначати наші позиції, наші координати і коригувати вогонь. Особливо дуже активно застосовуються безпілотники", - заявив чиновник ГУР.
Раніше стало відомо, що за минулу добу на Донбасі загинули шестеро українських військовослужбовців і 13 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?