Вбивство Шеремета: у Авакова зробили несподівану заяву щодо відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: у Авакова зробили несподівану заяву щодо відео

Вбивство Шеремета: у Авакова зробили несподівану заяву щодо відео
Джерело:  Hromadske

Відео, на якому відображено момент закладки вибухівки в автомобіль журналіста Павла Шеремета, було оприлюднено з метою упізнання злочинців, заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".
Варченко підтвердив достовірність опублікованого відео з камер спостереження, зробленого напередодні вибуху авто журналіста.
"Відео скомпоновано слідчою групою. Воно було зібрано з різних відеокамер і було оприлюднене з єдиною метою - допомогти упізнати можливих злочинців", - сказав радник глави МВС.
Також він зазначив, що слідчі у справі Шеремета допитують журналістів "17 каналу", що опинилися на місці злочину.
"Розглядається геополітична версія, яка передбачає "російський слід". Саме з цим пов'язана значна кількість питань, чому саме представники "17 каналу" з'явилися першими на місці злочину, чи були вони попереджені, знали про те, що має статися. Звичайно, це не може залишитися без уваги слідчих", - сказав Варченко.
Нагадаємо, глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що особи, які злили відео в ЗМІ, будуть покарані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?