Савченко знову заявила, що готова говорити з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко знову заявила, що готова говорити з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео

Савченко знову заявила, що готова говорити з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко під час свого візиту в Одесу 24 липня знову заявила про готовність говорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, щоб звільнити полонених бійців АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
"Я не дивлюся інтернет, я не знаю, хто звідки що бере. Я тому й говорила: щоб почути правду, треба подивитися один одному в очі і почути один одного... По-перше, я з ними (ватажками бойовиків - ONLINE. UA) ніколи не зустрічалася. Але я готова з ними зустрітися, тому що для мене важливе життя кожного хлопця, який сидить в полоні", - підкреслила Савченко, коментуючи чутки про те, що вона зустрічалася з Плотницьким.
Нардеп підкреслила, що готова зустрітися з будь-яким, від кого залежить життя полонених бійців АТО.
"Я готова говорити з самим чортом, з Захарченком, з Плотницьким, з усіма, хто може прийняти рішення для того, щоб випустити наших хлопців, обміняти всіх на всіх", - додала Савченко.
Відео: "Новини Одеси".


Нагадаємо, що Савченко в Одесі намагалися закидати яйцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?