У Росії Гагаріна і Цоя перетворять на покемонів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії Гагаріна і Цоя перетворять на покемонів

У Росії Гагаріна і Цоя перетворять на покемонів
Джерело:  online.ua

Департамент інформаційних технологій Москви оновив додаток "Пізнай Москву. Фото", і тепер він працюватиме за принципом гри Pokemon Go: потрібно буде ловити 3D-двійників культових і історичних особистостей, щоб зробити селфі з ними.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Гру Рokemon Go скачати можна тут.
Влада Москви відзначає, що "Пізнай Москву. Фото" з'явиться в Play Маркет і AppStore до кінця серпня.
Користувачі гри зможуть "зловити" і зробити селфі з Юрієм Гагаріним, Олександром Пушкіним, Віктором Цоєм, Петром Чайковським, Михайлом Ломоносовим, Іваном Грозним, Петром I, Наполеоном Бонапартом, царем Олексієм Михайловичем.
"Як тільки користувач опиняється в радіусі 50 метрів від потрібної координати, він отримує можливість побачити і зафіксувати віртуального персонажа за допомогою камери смартфона з встановленим додатком", - сказано в повідомленні московського IT-департаменту.
Як зазначили у відомстві, завдання програми - привернути увагу, використовуючи модну технологію доповненої реальності, до багатої московської культурної спадщини.
Як повідомляв ONLINE.UA, телеканал Міністерства оборони Росії "Звезда", що традиційно проводить інформаційну політику президента РФ Володимира Путіна, видав фейк про найпопулярнішу гру Pokemon go.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?