Суд прийняв рішення щодо машин Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд прийняв рішення щодо машин Януковича

Суд прийняв рішення щодо машин Януковича
Джерело:  online.ua

Печерський районний суд Києва 7 липня наклав арешт на ретро-автомобілі е кс-президента Віктора Януковича, які залишилися в "Межигір'ї" після його втечі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову, опубліковану в Єдиному реєстрі судових рішень.
У рішенні вказується, що, за даними слідства, з метою задоволення побутових потреб Януковича в "Межигір'ї" було створено ТОВ "КиївУніверсалСервіс".
Зазначені автомобілі формально перебували у власності саме цього ТОВ, повідомляє « Українська правда ».
Керівником "КиївУніверсалСервіс", згідно з даними держреєстру, був Олександр Файницький, який в 2012 році з рук Януковича отримав звання заслуженого працівника транспорту України.
Також Файницький був помічником депутата від Партії регіонів у Верховній Раді п'ятого скликання Петра Мельника.
У судовій постанові зазначається, що "метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, забезпечення конфіскації майна".
Зараз автомобілі знаходяться в "Музеї ретро-автомобілів".
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат Віктора Януковича Віталий Сердюк заявив, що екс-президент-утікач планує публічно розповісти українцям "реальну історію" про Майдан.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?