"Правий сектор" розповів, як зустріне хресну ходу в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

"Правий сектор" розповів, як зустріне хресну ходу в Києві

"Правий сектор" розповів, як зустріне хресну ходу в Києві

Організація "Правий сектор" забезпечуватиме громадську безпеку під час хресної ходи УПЦ Московського патріархату 27 липня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.
"Ми вийдемо 27 числа, щоб спостерігати за порядком і не допустити різних провокацій з боку учасників хресного ходу", - розповів виданню прес-секретар ПС Артем Скоропадський.
На його думку, завдання організаторів хресної ходи - влаштувати побоїще в центрі Києва.
"Як ми їх можемо не пустити в Київ, якщо їх охоронятимуть 4,5 тисячі бійців Національної гвардії? Так же, як вони охороняли цей "гомомарш", державі як ніби нічого робити, крім як охороняти гомосексуалістів і віруючих Московського Патріархату", - зазначив він.
Скоропадський додав, що правоохоронці не мали допустити учасників хресної ходи до Києва.
Раніше близько 50 активістів громадської організації ОУН зі спальниками і карематами розбили пікет на 19 кілометрі траси Київ-Житомир. Вони мають намір 25 липня не пустити учасників "хресної ходи" до столиці.
Також повідомлялося, що один з організаторів хресної ходи прихожан Московського патріархату, протоієрей УПЦ МП Віктор Земляний запевнив, що хода увійде до Києва всупереч пікетам ОУН.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?