Бойовики ДНР знайшли новий спосіб брати гроші з підприємців
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР знайшли новий спосіб брати гроші з підприємців

Бойовики ДНР знайшли новий спосіб брати гроші з підприємців
Джерело:  online.ua

У Макіївці Донецької області

, тимчасово окупованій так званою ДНР, підприємство «Ринки Донбасу» вимагає сплати оренди від приватних підприємців, які торгують на території поруч з Центральним міським ринком.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Новости Донбасса

».


Як повідомило виданню джерело, це підприємство вимагає виручку від підприємців, які займаються самостійною підприємницькою діяльністю у власних помешканнях.


«Вони вимагають показати правовстановлюючі документи, і якщо підприємець не може їх надати, вимагають оплатити оренду, хоча це самостійні господарюючі суб'єкти з їх власним приміщенням. При цьому перевіряючі не показують свої документи», - повідомив співрозмовник видання.


За його словами, підприємцям, які торгують м'ясом на ринку, повідомили, що вони можуть на рік продати не більше 10 туш. Самі підприємці кажуть, що це мало - таку кількість м'яса вони раніше могли продати за місяць.


«Не виключено, що нові власники ринку просто хочуть вести свій бізнес з продажу м'яса та таким чином, витісняють підприємців», - сказало джерело.


«Ринки Донбасу» - це незаконний власник всіх ринків на непідконтрольній території Донецької області. Структура взяла під контроль ринки після «націоналізації» від так званої ДНР.


Як повідомляв ONLINE.UA, за інформацією групи "Інформаційний спротив",

на донецькому напрямку з'явилися нові підрозділи бойовиків, завдання яких - знищувати техніку ЗСУ

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?