На Донбасі знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці

На Донбасі знову втрати: у Порошенка повідомили подробиці
Джерело:  online.ua

За добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули троє військовослужбовців, ще троє бійців ЗСУ отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
"За минулу добу в результаті активних бойових дій троє українських військових загинули і ще троє отримали поранення", - сказав спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
Відповідаючи на уточнююче питання журналістів, Лисенко зазначив, що інформації про застосування систем залпового вогню "Град" під Маріуполем, як повідомляли місцеві жителі, в штабі АТО немає.
"До 0.00 "Гради" не застосовувалися", - сказав полковник, пообіцявши оприлюднити відповідну інформацію в разі її появи.
"Про загиблих... двоє загинули в Авдіївці, один - в Невельському, всі під час обстрілів. Поранені: один - в Авдіївці, один - в Старогнатівці, один - в Невельському", - уточнив полковник.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 22-23 липня на Донбасі загинули шестеро українських військовослужбовців і 13 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?