Его Надя покусала: слова известного гонщика о войне на Донбассе возмутили соцсети
Категорія
Україна
Дата публікації

Его Надя покусала: слова известного гонщика о войне на Донбассе возмутили соцсети

Его Надя покусала: слова известного гонщика о войне на Донбассе возмутили соцсети
Джерело:  online.ua

Відомий гонщик і волонтер Олексій Мочанов  заявив, що на Донбасі йде «громадянська війна», при цьому, за його словами, на сході України немає російських військ на постійній основі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Мочанова « Радіо Свобода ».
«Російські фахівці є (на Донбасі - Ред.). Але вони виконують роботу і повертаються назад. Так само, як у нас на полігоні в Яворові є американські фахівці», - заявив Мочанов.
«Саме тому я повністю на стороні України, а не на боці Російської Федерації в збройному конфлікті з Україною і не вважаю це «громадянською війною», а вважаю це розв'язаною на території України громадянською війною, яку Російська Федерація «запропонувала» Україні і різноманітно підживлює її з того боку для того, щоб для світової спільноти це виглядало, як громадянська війна", - також сказав Мочанов.
При цьому в соцмережах негайно відреагували на слова відомого гонщика.



«Росія веде проти України гібридну війну. Подивився б хоч у вікі - це війна з елементами громадянської, в тому числі», - пишуть у коментарях.



«Час заарештувати цю паскуду», - вважають користувачі.



«А Мочанова Надя Савченко не кусала випадково?», - цікавляться користувачі.




«Яка, бл..ь громадянська війна?! Всі ополченці з моїх знайомих отримують зп по 15-20 тис. рублів», - пишуть в мережі.


«Наші медійні та впізнавані зрадофіли все менше соромляться говорити тезами Кремля про "громадянську Вайну". Мочанов не здивував. Далі буде)))», - написав у своєму Twitter історик і громадський активіст

Сергій Петров

.



Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат України Надія Савченко знову заявила про готовність говорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, щоб звільнити полонених бійців АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?