У Авакова звернулися до українців із закликом щодо хресної ходи
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова звернулися до українців із закликом щодо хресної ходи

У Авакова звернулися до українців із закликом щодо хресної ходи

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк звернувся до представників проукраїнських і національно-патріотичних організацій і рухів у зв'язку з хресною ходою УПЦ Московського патріархату на Київ 27 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Шкіряка.
"До так званого "хресного ходу" УПЦ МП (РПЦ) залишилося два дні. Закликаємо всіх представників проукраїнських і національно-патріотичних організацій і рухів відкинути емоційну складову і ні в якому разі не стати ініціаторами можливих конфліктів або силових протистоянь з учасниками цього "хресного ходу"! Це тільки створить чергову негативну для нас телевізійну картинку для терористичних російських ЗМІ і буде розтиражовано російськими пропагандистами на весь світ. Це сценарій Кремля і проти України! Саме на такий розвиток подій в ФСБ сподіваються і саме цього домагаються. Ми не можемо цього допустити. Сподіваюся, що всі адекватні люди це розуміють", - написав він.
Він зазначив, що в МВС не виключають можливих провокацій з боку "агресивно налаштованих проросійських "віруючих", але підкреслив, що підрозділи МВС, Нацполіції, СБУ і Нацгвардії "повністю готові до всіх викликів".
"Підкреслюємо, що в разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій правоохоронці відреагують жорстко і адекватно, в рамках повноважень, наданих їм законами та Конституцією України. Тому раджу остудити «гарячі голови» і не намагатися перевірити нас на міцність. Реакція буде миттєвою. Негайно отримають «по зубах», обличчям в асфальт і в кайдани. Всі підрозділи Нацполіції і СБУ діють спільно, чітко і скоординовано. Ніякі ворожі спроби розхитати ситуацію в Україні не пройдуть", - додав Шкіряк.
Нагадаємо, раніше в "Правому секторі" заявили, що забезпечуватимуть громадську безпеку під час хресної ходи УПЦ Московського патріархату 27 липня в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?